Νενικήκαμεν…;

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του e-arena.gr!!!
Είχα γράψει ένα άρθρο 7 Απριλίου του 2023 σχετικά με ένα κατάστημα που μύριζε από μακριά για απάτη!
Τα δικά μου σχόλια σχετικά με το εν λόγω κατάστημα πριν γράψω το άρθρο, το skroutz ως ένας άλλος συνεργάτης στην απάτη, τα έθαψε αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι τα δεδομένα και ότι μπορούμε να δείξουμε και να αποδείξουμε και δεν μπορεί να μείνει κρυμμένη για πάντα!

Σήμερα αν και με λίγη καθυστέρηση έτυχε να διαβάσω αυτό εδώ το άρθρο σε μια άλλη τεχνολογική σελίδα, δεν θα κάνω περίληψη καθώς δεν θέλω να “κλέψω” υλικό από εκεί. Αξίζει να το διαβάσετε και για μένα όπως λέω συνέχεια, δείτε και το επόμενο κατάστημα, αφού δείτε ότι δεν είναι και εκείνο ένα jmctechwannabe, η διαφορά συχνά είναι πολύ μικρή οπότε DON’T FEED THE JMCTECHTROLLS!

Πέραν από τα techblogs σαν το e-arena.gr και το techmaniacs και πολύς κόσμος έχει γράψει πολλές κριτικές εδώ όπου όλοι μπορείτε να δείτε ότι δεν ήμουν μόνο εγώ θύμα αλλά και αρκετός ακόμα κόσμος.

Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν χαίρομαι καθόλου αν μια ορθή επιχείρηση πάει για πιστόλι ή κλείσει για τον Χ ή Ψ λόγο. Χαίρομαι για όλους και όλες που όντως κάνανε την δουλειά τους μέσα από το συγκεκριμένο σκουπιδοκατάστημα αλλά δεν μπορώ να μην κρύψω την χαρά μου όταν βλέπω το συγκεκριμένο κατάστημα που βρωμάει από χιλιόμετρα μακριά ότι πάει για λουκέτο αργά ή γρήγορα αν και εδώ που τα λέμε έχει κρατήσει πάρα πολύ οπότε το γρήγορα το ξεχνάμε.

Βέβαια το συγκεκριμένο κατάστημα έχει και πολλούς τυφλούς και εγκεφαλικά νεκρούς οπαδούς, το είδα και στο προηγούμενο άρθρο ότι πήρε μερικά χαμηλά σε ποσότητα αστέρια, δεν πειράζει όμως, η αλήθεια είναι πικρή και εδώ την σερβίρω σκέτη αλλά και στο insomnia όπου για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχει πολλούς οπαδούς με τα προαναφερθέν χαρακτηριστικά.
Το κακό βέβαια με εσάς που πέφτετε σε αυτήν την κατηγορία είναι ότι μάλλον ψηφίζετε.

5 1 vote
Article Rating
Μονομάχος
Μονομάχοςhttps://e-arena.gr
Comfuzio is a gamer since very young age, ahead of his era and Hellenic society in general.He is also very funny and informative!

Latest articles

Related articles

Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x